Ferrum Steel Oy

Olemme olleet jo vuosia esikäsittelypalvelujen edelläkävijä ja kehittäjä, jolle asiakas on ykkönen ja haluamme olla alan halutuin yhteistyökumppani. Toimialaamme kuuluu levyjen leikkaus, sahaus, taivutus, koneistus, hitsaus, sinkopuhallus ja lämpökäsittely.

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti pitkäjänteisellä ja syvällisellä yhteistyöllä siten, että molemmat menestyvät omassa liiketoimessaan. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen sekä laadukkaiden tuotteiden ja palvelujen tuottaminen ovat keskeisiä tavoitteita yrityksemme toiminnassa. Haluamme osaltamme mahdollistaa asiakkaillemme mahdollisimman helpon, laadukkaan ja kustannustehokkaan palvelu- sekä toimitusketjun. Meiltä asiakkaan on mahdollista saada saman katon alta apu useaan teräksen esikäsittely tarpeeseen.

Olemme erikoistuneet teräslevyjen ja pitkien terästen esikäsittelyyn. Oma tuotantomme ja viimeisen päälle viritetty alihankintaverkostomme tuottaa esikäsiteltyjä terästuotteita asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Toimitamme myös valmiiksi pintakäsiteltyjä kokoonpanovalmiita komponentteja pakattuna ja toimitettuna asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Asiakkaamme on tällä hetkellä n. 200 ympäri Suomen teollisuuden eri aloilta, joille valmistamme pitkällekkin jalostettuja tuotteita. Asiakkaitamme ovat hitsaavat ja koneistavat konepajat. Suurimmat asiakkaamme ovat kansainvälisesti toimivia kone- ja laiterakentajia.

LÖYTYYKÖ SINULTA FERRUM NAURU

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita positiivisella asenteella ja reippaalla otteella työhönsä suhtautuvista metallialan ammattilaisista. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai jätä avoin hakemus.

Haluatko lisätietoa palvelusta tai oletko kiinnostunut yhteistyöstä?