Neljä MODERNIA tuotantoTILAA

Omaan monipuoliseen tuotantoomme kuuluu levyjen leikkaus, sahaus, taivutus, koneistus, hitsaus, sinkopuhallus ja lämpökäsittely. Lisäksi toimivan alihankintaverkostomme avulla toimitamme pitkällekin esikäsiteltyjä tuotteita asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Meillä työskentelee 125 metallialan ammattilaista ja käytössämme on neljä tuotantotilaa. Yhteensä näissä kiinteistöissä on tilaa noin 15 100 m². Tonttien pinta-ala on yhteensä noin 47 000 m². Kiinteistömme sijaitsevat lähes vierekkäisillä tonteilla.

Olemme panostaneet ja haluamme myös tulevaisuudessa investoida nykyaikaisiin koneisiin ja laitteisiin. Meille kestävä kehitys on tärkeää ja haluamme omilla toimillamme olla vähentämässä ympäristölle haitallisia päästöjä.

Tuotantotiloissamme on useita siltanostureita sekä tuotteiden käsittelyä helpottavia seinäkääntönostimia. Siltanosturin maksimi nostokyky on 16 000 kg. Levyjen käsittelyä varten on magneettipuomeja, joilla pystytään tehokkaasti ja turvallisesti nostamaan jopa 12 000 kg painava levy. Työturvallisuus on meille ehdoton asia. Haluamme että meillä on turvallista ja mielekästä tehdä töitä. 

Haluatko lisätietoa palvelusta tai oletko kiinnostunut yhteistyöstä?